Călin Cojocaru a început activitatea de antrenor la Pandurii

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a numit marţi un nou tehnician principal pe banca echipei, deşi tocmai se anunţase că i s-a dat credit secundului Cristi Popescu să conducă echipa până la finalul anului. Călin Cojocaru este noul antrenor care a susţinut deja marţi seara primul antrenament la Pandurii, echipă la  care va avea obiectivul de a o salva de la retrogradare.

Conducerea  clubului Pandurii Târgu Jiu i-a găsit rapid înlocuitor lui Tiberiu Bălan, antrenor care a pregătit Pandurii doar la trei meciuri, toate trei pierdute de gorjeni. Oficialii echipei Pandurii s-au înţeles marţi cu Călin Cojocaru, antrenor de 40 de ani, care a stat ultima dată pe banca tehnică a CSM Lugoj, formaţie pe care a pregătit-o în primăvară, dar cu care a retrogradat din Liga 3.  Anterior, Călin Cojocaru a mai pregătit ACS Poli Timişoara  în Liga 2, de care s-a despărţit pe 13 decembrie 2018, după doar şapte meciuri în care a condus-o. În eşalonul trei, tânărul tehnician le-a mai pregătit pe Millenium Giarmata, unde şi-a terminat şi cariera de jucător, şi Naţional Sebiş. La aceasta din urmă a fost antrenor cu atribuţii de conducător, lucrând printre alţii cu Gabriel Oiţă sau Daniel Unguru, jucători care se află acum în lotul echipei Pandurii, acesta fiind atuul noului tehnician când a fost ales să preia Pandurii Târgu Jiu. ”Ne-am înţeles cu domnul Călin Cojocaru. Obiectivul va fi salvarea echipei de la retrogradare, iar vara viitoare vom prelungi probabil contractul. Dânsul are un avantaj că ştie câţiva dintre actualii jucători de la Pandurii. Sper să fie bine”, a declarat pentru Liga2.ro, Marin Condescu, principalul creditor al clubului Pandurii. Cojocaru a susţinut deja, marţi seară, un prim antrenament cu Pandurii, iar miercuri va avea ocazia să vadă toţi jucătorii la lucru într-un meci amical.

Călin Cojocaru va debuta pe banca pandurilor sâmbătă, în deplasarea cu Rapid, meciul fiind programat cu începere de la ora 12:00.

Vizualizări: 996

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: