Romanescu, despre şefii din primărie: Sunt fericit!

Marcel Romanescu, noul primar liberal din Târgu Jiu, nu a venit pus pe schimbări. Acesta spune că le va da o șansă actualilor directori și șefi de servicii și va lua măsuri doar dacă aceștia nu își fac treaba. Romanescu chiar a avut cuvinte frumoase despre ei după prima săptămână petrecută în primărie.

Cum colaborați cu actualii directori, a fost întrebarea jurnaliștilor. „Din acest punct de vedere, sunt un fericit. În privința directorilor și a șefilor de servicii, chiar din primele zile în care am venit, explicându-le cam care sunt lucrurile pe care le cer în activitatea pe care o desfășoară, mi-am dat seama că se implică. Vom vedea dacă vor apărea probleme în perioada următoare, dar modul în care s-au implicat și au gestionat ultimele probleme apărute la nivelul municipiului Târgu Jiu mă determină să cred că putem lucra și putem colabora cu respectarea legii și pentru perioada următoare”, a spus Romanescu.

Întrebat dacă va înființa un post de administrator public și un compartiment pentru atragere de fonduri europene, așa cum a anunțat în campania electorală, Marcel Romanescu a spus: „Eu nu am zis că voi înființa sau voi desființa un compartiment. Am zis că voi face o reorganizare și voi analiza soluții în privința modului în care vor fi distribuite sarcinile către aparatul din cadrul Primăriei municipiului Târgu Jiu. Am avut o discuție și în zilele următoare o să am o discuție mult mai detaliată cu doamna Corina Șuță, să văd exact de cine are nevoie sau care este modalitatea pe care dânsa consideră că trebuie să o abordeze pentru a putea să nu pierdem nici măcar un euro din fondurile europene. Chiar am avut discuții în perioada trecută cu o societate care se ocupă de implementarea proiectelor europene, astăzi a mai venit cineva pe această direcție și deja a intrat în contact cu doamna Corina Șuță, am foarte mare încredere, este o încredere pe care i-am acordat-o și din discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții de la Craiova de la agenția pentru accesare de fonduri europene, iar dacă dânsa consideră că poate să selecteze din cadrul aparatului primăriei anumite persoane, îi voi da tot sprijinul pentru a crea o structură funcțională acolo. O structură funcțională și numeric, pentru că structura cu doamna Corina și cu un personal destul de scăzut funcționează”.

Vizualizări: 1,869

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: