Romanescu: Nu vom rămâne sufocați de gunoaie

Decizia Agenției pentru Protecția Mediului Gorj ca depozitul ecologic din Târgu Jiu să fie închis  a fost una pripită, consideră primarul Marcel Romanescu. Edilul spune că a găsit deja o variantă, iar Târgu Jiul nu va fi sufocat de gunoaie. Odată cu decizia APM de a suspenda autorizația de mediu, la groapa de gunoi nu vor mai putea fi aduse deșeuri începând cu data de 23 martie.

Marcel Romanescu spune că a găsit o variantă, pentru ca gunoaiele să fie duse în altă parte până la rezolvarea problemelor. Tot acesta spune că termenul dat este unul extrem de mic, fiind vorba despre 7 zile. ”Mi se pare puțin forțat ca termen și mi-aș fi dorit să ne fi adus la cunoștință de ceva timp. De pe o zi pe alta, cu termen de 7 zile, lucrurile nu sunt tocmai bune. Am avut o primă întâlnire cu un operator și cu una dintre primăriile de lângă Târgu Jiu. Am primit acceptul și pot să le dau o veste bună târgujienilor. Nu vor rămâne sub mormane de gunoi în perioada următoare.  Avem deja soluția pe care o putem adopta în termenul acesta de 7 zile”, a spus Marcel Romanescu.

Decizia Agenției pentru Protecția Mediului Gorj poate fi contestată în instanță de firma Polaris, iar asta i-ar mai da un răgaz de două luni, cât are nevoie pentru implementarea unor soluții.

Vizualizări: 1,326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: