Încep lucrările pe mai multe drumuri distruse de ploi

Mai multe drumuri comunale din Târgu-Cărbunești vor intra în reparații. Compania Națională de Investiții a alocat aproximativ 3.700.000 de lei pentru reabilitarea drumurilor afectate de ploi acum mai bine de un an și jumătate. Cel mai probabil lucrările vor se vor finaliza până la Sărbătorile Pascale.

Peste 4 kilometri de asfalt vor fi turnați în perioada următoare pe 3 drumuri comunale în Comănești și Cuci. ”Noi sperăm ca până la Paști să circulăm pe asfalt. Am dat deja ordinul de începere a lucrărilor pe DC 59, DC 20 și DC 1. Este vorba de 4.3 kilometri de drum care vor fi reabilitați cu bani de la Compania Națională de Investiții. Valoarea proiectului este de 3.700.000 de lei”, a declarat Dănuț Birău, primarul din Târgu-Cărbunești.

Circulația pe aceste drumuri se desfășura cu dificultate pentru că acestea au fost afectate de ploi în urmă cu un an și jumătate. ”Sunt drumuri balastate și nu erau într-o stare foarte bună. Este o investiție pe care am inițiat-o în urmă cu un an și jumătate pe situații de urgență, pentru că la vremea aceea drumurile au fost afectate de ploile care au căzut din abundență“, a mai spus edilul.

Vizualizări: 2,739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: