Romanescu, supărat pe ministrul Cuc. „Trebuie să-i fac o invitație specială?”

Primari PNL și PSD au participat la întâlnirea cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, venit să verifice stadiul lucrărilor la centura Târgu Jiului. Primarii conduc localități în apropiere de Târgu Jiu și spun că au venit la discuții cu ministrul să afle despre soarta acestui proiect. Marele absent a fost chiar primarul Marcel Romanescu.

Edilul din Târgu Jiu a explicat că nu a fost invitat la acest eveniment și nici la întâlnirile cu ceilalți miniștri care au ajuns, în ultimele zile, în Gorj. Romanescu a explicat că cei doi viceprimari, Aurel Popescu și Adrian Tudor, au participat la aceste întâlniri fără vreo delegație din partea sa.

“Cei doi reprezentanți ai PSD au calitatea de viceprimari și pot participa la astfel de întâlniri, pe parte administrativă, doar în condițiile în care sunt delegați de cel care conduce această primărie. Eu sunt primarul municipiului Târgu Jiu! Poate n-au înțeles. Sunt și până în 2020. Poate, data viitoare, când vin în vizită, măcar de protocol, așa cum spun normele de protocol, vor anunța la Primăria Târgu Jiu că participă la o vizită. Dacă a fost doar o vizită electorală, n-am nimic împotrivă. Dacă a fost o vizită și pentru realizarea unor obiective, era corect ca, la acea întâlnire, primarul să fi fost invitat. Că mergeam sau nu, era decizia mea. Așa se procedează”, a explicat Romanescu.

Primarul a găsit repede explicație pentru faptul că n-a fost băgat în seamă: „Le-am privit doar ca vizite electorale și dacă au fost doar vizite electorale, nu țin ca Guvernul sau PSD să mă invite. Am participat la alte formațiuni când m-au invitat. Nu țin ca PSD să mă invite la astfel de eveniment”, a mai completat edilul.

În replică, ministrul Răzvan Cuc i-a transmis lui Romanescu să-l caute: „Trebuie să-i fac o invitație specială? Domnul primar din Bumbești-Jiu m-a căutat și am venit la dânsul să vorbesc. Acum eu l-am căutat în 2017 pe domnul primar de la Târgu Jiu, să mă caute și dânsul pe mine”.

Vizualizări: 1,817

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: