Romanescu: Voi rămâne în biroul meu. Dacă mi-ar fi teamă, ce mesaj le-aş transmite eu cetăţenilor?

În urma cutremurului cu magnitudine de 5,7 pe Scara Richter, s-au înregistrat mai multe pagube la clădirile din municipiul Târgu Jiu. Printre instituţiile afectate, se numără şi Primăria Municipiului Târgu Jiu.

 

„Continuăm intervenţia la clădirea Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Au mai rămas patru coşuri, care nu au fost terminate la prima intervenţie, cele care prezentau cel mai mic risc, după evaluarea echipelor constituite sub coordonarea ISU Gorj. Au fost intervenţii de urgenţă şi în alte cartiere. Şi primăria este extrem de importantă, dar ţinând cont că ieri am avut suspendată relaţia cu publicul, am considerat că astăzi pot să intervină după intervenţiile pe care le-au făcut în alte cartiere. Erau foarte multe coşuri, mai ales în zona Debarcader şi dacă nu se intervenea, acele coşuri puteau să cadă pe trotuar”, a transmis astăzi primarul Marcel Romanescu.

Ieri, angajaţii primăriei şi-au desfăşurat activitatea în cadrul birourilor de la Stadionul Municipal. Astăzi, salariaţii au revenit în clădirea primăriei: „S-a făcut o primă evaluare. Clădirea primăriei nu are nevoie de o expertiză momentan, ci doar de o evaluare a acoperişului. Constatările făcute de echipele de specialişti ne pun în situaţia de a funcţiona, în continuare, fără să avem riscuri foarte mari, însă acoperişul trebuie schimbat. Sunt primarul muncipiului Târgu Jiu, dacă mie imi este teamă, ce mesaj pot să le transmit cetăţenilor pe care îi conduc. Voi rămâne în biroul meu. Cele două cutremure puternice m-au găsit tot în biroul meu de primar şi vin în instituţie pentru că este un mesaj pe care trebuie să îl transmit inclusiv angajaţilor mei”, a mai adăugat Romanescu.

Galerie foto


Vizualizări: 1,145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: