Romanescu vrea răzbunare: A fost un blat ordinar. Nişte mizerii!

„Blat ordinar” şi „mizerii”, aşa califică primarul Marcel Romanescu ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani, când nu a fost lăsat să candideze la alegerile locale. Fantomele trecutului încă îl mai bântuie pe edilul liberal care încă aşteaptă ca vinovaţii de la acea vreme să plătească.

Momentul 2016 când a fost înlocuit, peste noapte, cu Octavian Lupulescu pe lista de la alegerile locale încă nu a fost depăşit de actualul primar Marcel Romanescu. Acesta vede tot ce s-a întâmplat ca pe o înţelegere între PNL şi PSD. „Trebuie să plătească unii din PNL păcatele trecutului. Nu e vorba de vreo prostie în ce s-a întâmplat în 2016. Acolo a fost un blat ordinar. Nu poţi să spui că nu l-ai lăsat pe Romanescu să candideze pentru că ai descoperit tu minunea dintr-o dată. Dacă ţi-ai asumat un astfel de risc şi ai scos un candidat din joben, îţi asumi şi rezultatele”, a fost mesajul lui Romanescu.

În plus, edilul îi învinovăţeşte tot pe colegii săi din PNL pentru faptul că nu are acum majoritate în Consiliul Local. Liberalii nu au reuşit să obţină decât cinci posturi de consilier local. „Cine a luat decizia, trebuia să-şi asume şi rezultatul. Ai pierdut incalificabil acele alegeri. Astăzi, eu mă confrunt cu probleme din Consiliul Local din cauza mizeriilor din 2016. Astăzi am cinci consilieri locali pentru că, în 2016, pe un blat ordinar, am ajuns să luăm cinci consilieri. Dacă în 2016, alegerile erau corecte, astăzi erau două partide în Consiliul Local. Vă garantez eu! PSD şi PNL. Nu intra nicio altă formaţiune”, a fost opinia primarului. (M.M.)

Vizualizări: 2,064

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: