Un post de televiziune își face partid

Mai mulți șefi ai postului de televiziune Realitatea TV au depus la Tribunalul București solicitarea de înființare a Partidului Realitatea. Printre petenți nu apar numele patronului Cozmin Gușă și al principalului realizator de emisiuni, Rareș Bogdan.

Potrivit lui Gușă, fondatorii partidului sunt directorul Edward Pastia, realizatorul Octavian Hoandră și șefa de la administrativ, Dorinița Birjaru. Alături de aceștia, în dosarul de înființare a partidului mai figurează ca petenți Cristina Liliana Anghel și Elzy Gabriela Ciocan.

Dosarul a fost înregistrat pe 10 octombrie la Tribunalul București. Întrebat dacă Realitatea TV devine o televiziune de partid, Gușă a afirmat că "nu, nu se schimbă nimic în politica editorială. Toate partidele vor fi invitate, își vor spune părerile. Când partidul va funcționa, vor fi și reprezentanții Partidului Realitatea, în condiții egale cu ceilalți".

Gușă a spus că oamenii de la Realitatea TV au fost motivați în gestul lor de faptul că nimeni nu i-a apărat de încercarea PSD de a închide postul de televiziune. Realitatea TV este în insolvență din 2011, iar unele modificări legislative de dată recentă ar putea duce la închiderea postului. 
 

Vizualizări: 2,300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: