Boza nu este dorit de nimeni de la ALDE

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, este atacat sistematic de liderii ALDE Gorj, deşi ministrul Energiei este al acestui partid şi ar putea determina înlocuirea acestuia. Vicepreşedintele ALDE Gorj, Ion Iordache, susţine că nimeni din acest partid nu îl susţine pe Boza. „Vă spun că nu este dorit de nimeni de la ALDE în momentul de faţă. Nu îl ţine cineva, a ocupat postul în momentul în care l-a ocupat. Până la urmă, noi nu avem o problemă decât cu faptul că este un dezastru în companie”, a spus Iordache la Radio Infinit.

Iordache a dat de înţeles că PSD este partidul care îl ţine pe Boza în funcţie. „Ştiţi care formaţiune politică l-a lăudat întotdeauna că este bun manager. Ştiţi toate funcţiile de conducere din Complexul Energetic Oltenia ce culoare politică au”, a spus liderul ALDE.

Iordache susţine că a informat conducerea centrală, care i-ar fi comunicat că nu de acolo are susţinere Boza. „Noi am făcut informări, conducerea centrală ne-a comunicat clar că nu îl susţine. Vom vedea ce se întâmplă în perioada următoare, pentru că există un raport al Corpului de Control”, a spus Iordache.

Boza este de circa doi ani în conducerea Complexului Energetic Oltenia, iar zvonuri despre o schimbare a lui au apărut aproape săptămânal. Acesta a fost selectat în baza Ordonanţei 109 privind guvernanţa corporativă şi a reuşit să scoată compania pe profit atât anul trecut, cât şi la jumătatea acestui an. (A.A.)

Vizualizări: 2,199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: