Roșca (Roșiuța): Răbdarea noastră s-a terminat. O vom face ilegal

Un lider de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia face un apel către autoritățile județului Gorj și nu numai. Nelu Roșca, liderul de la Cariera Roșiuța, spune că cei aflați la cârma județului și a țării au termen până marți (săptămâna viitoare), fiind vorba despre eliberarea avizelor pentru a putea fi scoase din fondul forestier 2,6 hectare de pădure, teren achiziționat de CEO.

Minerii se tem că își pot pierde locul de muncă din cauza unor probleme pe care oamenii politici nu le rezolvă.

Mai multe excavatoare sunt în blocaj tehnologic din cauza lipsei exproprierilor sau a lipsei aprobărilor pentru defrișarea unor terenuri. Nelu Roșca, liderul de sindicat de la Careira Roșiuța, este revoltat pe actualii guvernanți, dar și pe autoritățile din Gorj. Acesta spune că ziua de marți este termenul limită pentru autorități să elibereze fronturile de lucru, altfel o vor face ei cu forța.

”Este mesajul care vreau să plece către prefectul de Gorj, ministere, premier și chiar către Iohannis. Nu putem să mai așteptăm. Răbdarea noastră s-a terminat. Mai așteptăm până marți, dacă nu, miercuri toată cariera va merge să pornească excavatoarele. Ce o să ne facă, să ne bată în cuie că vrem să mâncăm o pâine la noi acasă? I-am zis și domnului Burlan. Să abordeze Ministerul Mediului și al Economiei să elibereze aceste avize pentru a putea tăia și elibera terenurile legal, dacă nu, o vom face ilegal”, a spus Nelu Roșca, lider de sindicat la Cariera Roșiuța, la Târgu Jiu Tv.

Vizualizări: 6,421

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: