Călinoiu: Nu poţi fără partid

Ion Călinoiu nu exclude o nouă candidatură la alegerile care vor urma. Fostul lider al PSD Gorj susţine că dacă va fi sprijinit de partid, nu va rămâne pe margine. Recunoaşte că fără o susţinere din partea organizaţiei politice, nimeni nu poate avea câştig de cauză.

Întors în rândurile PSD, Ion Călinoiu anunţă că se va implica în campaniile electorale pentru alegerile parlamentare şi locale. Ia în calcul chiar şi o candidatură, dacă va fi dorit de partid. „Nu poţi fără partid. E posibil orice, dar nu e o reuşită. Nu are cum. Vă spune cel păţit. După ce am văzut că primarii n-au putut, nu că n-au vrut să-mi acorde sprijinul, mi-am dat seama că nu aveau ce să câştige cu un independent. Mă voi implica în campanie, ca un simplu membru de partid. Nu depinde de mine vreo candidatură. Dacă eu spun acum că vreau să candidez, depinde de partid, de organizaţia judeţeană”, a declarat Ion Călinoiu, la Radio Infinit.

La alegerile parlamentare din 2016, Călinoiu a candidat pentru un post de deputat din postura de independent, dar a scos un scor extrem de ruşinos.

S-a împăcat cu Weber

Ion Călinoiu şi Mihai Weber par să fi îngropat securea războiului. Colegi din nou, cei doi social-democraţi au dat uitării momentul alegerilor parlamentare de acum doi ani, când Călinoiu a fost şters de pe lista candidaţilor.

„Port discuţii cu domnul Florin Cârciumaru, cu deputatul care mi-a luat locul în conducerea PSD. Nu am fost certat cu domnul Weber. Discut şi cu el, şi cu domnul Cosmin Popescu pe care l-am lăsat în locul meu, că am făcut un pas lateral, chiar dacă mi s-a spus că nu fac bine la acea vreme. Era risc să pierdem şefia Consiliului Judeţean, dar atunci am avut dreptate. Se poate face orice altă alianţă acum întrucât există bătălie împotriva PSD ca să câştige altcineva şefia Consiliului Judeţean. Fiecare organizaţie trebuie luată în parte şi să revigorăm toate organizaţiile încât acestea să fie unite. Sunt o serie de nemulţumiţi pe care, dacă îi pierzi, ai pierdut capital”, a fost mesajul lui Ion Călinoiu.

Vizualizări: 849

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: