Rotaru revine la primărie? "Nu am stat la capătul străzii"

Fostul director al Direcției de Patrimoniu din Primăria Târgu Jiu, Marian Rotaru, devenit cunoscut la nivel național ca fiind directorul ”Pedichiură”, vorbește despre prima sa victorie în instanță după ce a fost demis din funcție. Rotaru spune că nu a fost vinovat cu nimic, iar instanța nu și-a făcut decât datoria.

 

Fostul director a fost băgat în Comisia de Disciplină în urma fotografiei care a apărut în spațiul public, atunci când o angajată îi făcea pedichiura la birou. Rotaru a contestat raportul, cerând anularea dispoziției date. Marian Rotaru spune faptul că a fost o făcătură și că nu a fost vinovat cu nimic.

”Consider că este o normalitate. De la început am spus că este o făcătură și nu am fost vinovat cu nimic. Instanța și-a făcut datoria. Văd că alții încep deja să dea verdictul și să pună presiuni asupra justiției. Așteptăm să se termine procesul și vom vedea ce se va întâmpla. Pe mine nu mă mai interesează ce se întâmplă de aici încolo”, a spus Marian Rotaru.

Întrebat cu ce s-a ocupat între timp, Rotaru spune că nu a stat la margine de drum. ”Oricum nu am stat la capătul străzii. Mi-am văzut de treaba mea și de firmă. Nu am murit și nu mor de foame. Dacă un om este dat afară, nu trebuie să muncească între timp? Doar nu m-am angajat pentru prima dată în administrație”, a mai afirmat Rotaru.

Decizia magistraților de la Gorj nu este una definitivă.

Vizualizări: 2,832

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: