Gunoaie aruncate la voia întâmplării. Primăria avertizează!

Cetățenii care sunt certați cu bunul simț și aruncă gunoaiele la voia întâmplării sunt monitorizați de polițiștii locali din Motru. Este vorba despre fosta groapă de gunoi din satul Ploștina, acolo unde autoritățile au găsit grămezi de deșeuri.

Primăria Motru îi avertizează pe cei care o să mai arunce gunoaiele în zona respectivă. Astfel, cei care o vor comite se vor alege cu amenzi cuprinse între 1.000 și 2.000 de lei.

”Din păcate, încă mai sunt cetățeni care nu au înțeles că deșeurile, de orice fel, trebuie ridicate și depozitate controlat doar prin serviciul de salubrizare din cadrul Direcției Publice Motru. În urma verificărilor efectuate de polițiștii locali, în zona fostei gropi de gunoi din satul Ploștina au fost identificate mai multe grămezi de deșeuri abandonate pe marginea drumului de acces, deși reglementările legale interzic depozitarea necontrolată a acestora. În speță, se vor face verificări pentru identificarea persoanelor vinovate și sancționarea acestora”, se arată într-un anunț al Primăriei Motru.

Primăria atrage atenția că, în perioada următoare, zona respectivă va fi monitorizată de Poliția Locala, iar cei care nu înțeleg să depoziteze deșeurile doar în locuri special amenajate de către operatorul de salubrizare vor fi sancționați cu amenzi cuprinse între 1000 și 2000 de lei

Vizualizări: 1,160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: