Rotaru și Urdea au pierdut calificativul “foarte bine”

Doi directori din subordinea Primăriei Târgu Jiu au primit evaluare “bine” pe ultimele șase luni din anul trecut, nu “foarte bine” cum erau ei obișnuiți. Evaluarea primarului Marcel Romanescu pe ultimele șase luni din 2017 va fi completată cu evaluarea făcută de actualul viceprimar Aurel Popescu pe primele șase luni, cât a fost primar interimar.

Cei doi directori sunt Marian Rotaru de la Direcția de Patrimoniu și Florin Urdea de la Poliția Locală. Romanescu spune că pentru cei doi trebuie să fie un semnal de alarmă, pentru că evaluarea de anul viitor îi va aparține în totalitate. “Poate a fost surprinzător pentru unii, care erau obișnuiți să aibă doar calificativul foarte bine, sunt și directori care nu au acest calificativ. Pentru moment am tras doar un semnal de alarmă. În condițiile în care nu vor regla anumite situații pe care le au în direcțiile respective, anul viitor, atunci când calificativul va fi dat în integralitate de către primarul în funcție, va fi altă situație”, a spus Romanescu.

Directorii care au o medie între 4,5 și 5 au primit “foarte bine”, dar la limita maximă, din punctul de vedere al lui Romanescu, a fost doar șeful de la Evidența Populației. “Cel mai bun calificativ acordat de mine este pentru directorul de la Evidența Populației, Dan Laurențiu, la adresa căruia nu am avut nicio sesizare de la cetățeni”, a explicat Romanescu.

Calificativele finale vor fi acelea rezultate din media celor acordate de Romanescu cu cele acordate de Aurel Popescu.

Vizualizări: 2,143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: