Rovinărenii care au grădini cu flori, premiați de primărie

Edilul din Rovinari anunță că are în plan să recompenseze localnicii care au amenajat grădinile cu flori din fața blocurilor. Imaginea i-a atras atenția primarului Robert Filip în ziua în care a mobilizat sute de voluntari la curățenie în tot orașul.

“Cu această ocazie mi-a fost întărită convingerea că  ne putem mobiliza exemplar atunci cand vine vorba de îndeplinirea unor obiective. În același timp, am constatat cu bucurie că cei mai mulți dintre rovinareni au înțeles importanța păstrării curateniei în  oraș, astfel că, în mare parte din zonele vizate, voluntarii nu s-au aplecat nici măcar după o simplă hârtiuță. Au fost însă și zone de unde au fost adunate maldăre de gunoaie, dar nu ne descurajăm și credem cu tărie că lucrurile se vor îndrepta și aici”, a transmis primarul Robert Filip.

El a mai anunțat că are în plan să premiere rovinărenii care au grijă de grădinile cu flori. „Un lucru mi-a atras atenția în mod deosebit Felul în care cei mai mulți locatari și-au amenajat grădinile cu flori din fața blocurilor. Pentru ei, alături de Consilierii Locali și de echipa mea de la Primăria orașului Rovinari, punem la punct  un plan prin care să-i recompensăm și să-i motivăm să continue”, a fost mesajul edilului din Rovinari.

Sute de voluntari au strâns gunoaie, vineri, în tot orașul. Printre ei, și funcționari publici care au renunțat la munca de birou, elevi, profesori, aleși locali și simpli locuitori ai orașului. 

Galerie foto



Vizualizări: 1,211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: