Rovinărenii, invitați la curățenie

Primăria Rovinari invită oamenii din oraș la curățenie. Funcționarii vor renunța și ei la munca de birou pentru o zi. Li se vor alătura elevi, profesori, polițiști locali și alți rovinăreni. Cu toții se vor mobiliza pentru curățenia de primăvară. Acțiunea va începe, vineri, la ora 9.

Autoritățile au făcut un apel către populație să dea o mână de ajutor.

"Începând cu ora 9:00, vă invit la o amplă acțiune de curățenie. Vom lua la pas tot orașul, fiind vizate zonele pietonale, spațiile verzi și locurile unde, de obicei, mai sunt aruncate gunoaie la întâmplare. Totodată, vor fi efectuate mici reparații acolo unde este cazul și vor fi văruiți pomii.

Punem la dispoziție toate cele necesare desfășurării acțiunii în bune condiții, iar tot ce trebuie să faceți este să vă echipați corespunzător și să vă înarmați cu poftă de muncă.

La acțiune și-au anunțat deja prezența angajații Primăriei Rovinari, cei ai Societății Servicii Publice Locale, Serviciul de Iluminat Public, Poliție Locală, Club Sportiv “Jiul Rovinari 2016”, Serviciul de Pază, consilieri locali și elevi de toate vârstele. Ne întâlnim la ora 9:00 în fața Primăriei. Haideți să fim noi exemplul bun", este mesajul primarului din Rovinari, Robert Filip.

Vizualizări: 438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: