Rovinari: Terapii noi la spital

Spitalul din Rovinari anunță că are un kineterapeut format în metoda THERATOGS. În acest moment, sunt doar opt astfel de terapeuți în întreaga țară. 

"Suntem bucuroşi că în acest moment, în cadrul Spitalului Orăşenesc Sfântul Ştefan Rovinari, avem un kineterapeut format în metoda THERATOGS, respectiv kinetoterapeuta Ramona Ularu, cu o experienţă în acest domeniu de peste 10 ani, având dorinţa de a ajuta în continuare cât mai multi pacienţi. 

Cuvintele descriptive kinetoterapeutului nostru sunt ambiţia şi profesionalismul, drept pentru care este oricând pregatită să facă faţă celor mai mari provocări. 

THERATOGS este un costum ortopedic pentru corp, care oferă persoanelor cu deficienţe senzorio-motorii o modalitate de poziţionare şi mişcare extrem de eficientă, utilizându-se pentru îmbunatăţirea alinierii şi stabilităţii posturale, a ablităţii şi preciziei de mişcare cât şi a stabilităţii articulaţiilor.

Terapeutul format în această metodă este acreditat internaţional să recomande şi să personalizeze orteza THERATOGS pentru pacienţii copii sau adulţi, detinând cunoştinţele necesare pentru a personaliza un program de excerciţii zilnice.

În România, sunt 8 terapeuţi, iar la nivelul judeţului Gorj, au fost formaţi şi instruiţi de către echipa de ortezişti de la SureStep DogruAdimlar Turcia, doar 3 terapeuţi THERATOGS", este anunțul spitalului din Rovinari.

Vizualizări: 1,646

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: