Roxana Minciună, câştigătoarea concursului „Miss Mărţişor“

Sala de Casei de Cultură a Sindicatelor a fost plină aseară unde un număr de 18 fete s-au întrecut într-un concurs de miss organizat de Organizaţia de Femei a Partidului Democrat Liberal. Spectacolul a fost presărat cu momente artistice de excepţie susţinute de elevii de la Palatul Copiilor dar şi de un recital susţinut de Mihai Constantinescu.

Din juriu au făcut parte membri ai PDL, ai Inspectoratului Şcolar, partener în acest proiect, precum şi jurnalişti. Misiunea acestora de a alege câştigătoarea a fost una foarte dificilă pentru că majoritatea au avut o prestaţie exemplară.

Cele mai frumoase fete din Târgu-Jiu, liceene sau studente au fost supuse mai multor probe precum prezentarea unor ţinute, moment artistic şi celebra probă de cultură generală.

Fete una şi una

Marele premiu „Miss Mărţişor“ a fost câştigat de Roxana Minciună şi a constat în suma de 15 milioane de lei vechi. Zece milioane au ajuns în buzunarul Oanei Cârţână care a obţinut premiul I. Premiul II în valoare de 5 milioane l-a câştigat Anca Boian iar premiul III a fost de 2,5 milioane şi a ajuns la Mihaela Bădoiu.

Denisa Dădălău a câştigat titlul de Miss Popularitate şi a obţinut un week-end pentru două persoane, la Rânca.

Nici femeile din sală nu au fost neglijate. Cinci femei din sală, care au avut curajul să urce pe scenă au primit bilete pentru o şedinţă cosmetică. 

Invitat special a fost Mihai Constantinescu

Cunoscutul interpret Mihai Constantinescu a fost invitatul special al concursului Miss Mărţişor organizat de PDL în colaborare cu Palatul Copiilor. Constantinescu este un cântăreţ drag Târgu-Jiului şi Clubului Copiilor, acceptând şi cu alte ocazii invitaţia de a cânta aici.

Vizualizări: 217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: