Ruby, Vescan şi Nicole Cherry cântă la Târgu Jiu

Municipiul Târgu Jiu va găzdui săptămâna viitoare atât Festivalul Berii, cât şi Festivalul Internaţional de Folclor. Autorităţile locale au început deja pregătirile pentru cele două evenimente şi promit seri incendiare.

În ultima zi a Festivalului Berii vor urca pe scena amplasată pe Insuliţă: Ruby, Vescan şi Nicole Cherry. „Festivalul Berii şi Festivalul de Folclor sunt două evenimente destul de aşteptate de către cetăţenii municipiului Târgu Jiu, ambele vor avea loc în perioada 17-24 august. Festivalul Berii se va desfăşura a treia săptămână din luna august, iar în cadrul festivalului avem o serie întreagă de evenimente plăcute. Va fi o seară în care îi vom asculta pe artiştii de la Şcoala Populară de Artă şi Doina Gorjului, iar într-o altă seară vom avea un concert de muzică uşoară, va fi pregătită o seară incendiară la care îi aşteptăm pe toţi cetăţenii municipiului Târgu Jiu”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

Festivalul Internaţional de Folclor va aduce la Târgu Jiu ansambluri din Italia, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Albania şi Grecia. Festivalul se va deschide pe data de 17 august şi va debuta cu o paradă a portului, dansului şi cântecului tradiţional. „Ne bucurăm să avem săptămâna viitoare şi un festival internaţional de folclor, organizat de Consiliul Judeţean, cu participarea Primăriei Târgu Jiu şi a Consiliului Local. În fiecare an, acest festival a adus la Târgu Jiu un număr impresionat de ansambluri artistice de pe peste hotare. Suntem convinşi că şi de această dată târgujienii vor fi încântaţi de dansurile şi cântecele invitaţilor noştri”, a mai precizat Aurel Popescu.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: