Rupere de nori la Târgu Jiu

Canalizarea din Târgu Jiu a fost din nou ineficientă după câteva minute de ploaie torențială. La Piața Centrală sau la Poarta Sărutului, ori în zona tipografiei din Debarcader, apa a trecut de pragul mașinilor, înainte de a veni ruperea de nori autoritățile trăgând sirenele pentru a-i avertiza pe oameni despre ceea ce urma să se întâmple. Trecuse de ora 16.00 când codul galben de precipitații a devenit dintr-o dată unul portocaliu de ploi abundente.

Cerul s-a întunecat brusc, iar afară s-a făcut beznă ca noaptea, după care a urmat rafala de ploaie. După săptămâni de secetă, prognozele pentru precipitații de 30-35 l/mp păreau o binecuvântare, dar codul portocaliu a adus cu el cantități mult mai mari.

Angajații de la Aparegio au îndepărtat capacele de la canalizare, în câteva minute toată apa de pe bulevardul Constantin Brâncuși fiind preluată de rețea fără probleme. Pe marginea străzii au rămas însă numerele de înmatriculare de la mașinile care s-au încumetat să treacă pe acolo, șoferii trebuind să își facă probabil altele dacă nu le vor recupera pe acestea.

Galerie foto





Vizualizări: 1,377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: