Ruşeţ: CE Oltenia este o miză politică

Ion Ruşeţ, consilier al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, susţine că în jurul companiei sunt multe discuţii în spaţiul public, deoarece este o miză politică la mijloc. „Complexul Energetic Oltenia este o miză. Este cel mai mare angajator din Oltenia, cu activitate în trei judeţe. Este o miză şi pentru un joc politic, pentru că 13.000 de salariaţi care au familii câştigă din acest complex. Miză politică în sensul că salariaţii au drept de vot”, a spus Ruşeţ la Acces TV.

„Vocile critice nu vin cu argumente, vin cu lipsă de informaţii şi cu încercarea de a manipula. Poate fi şi o rea credinţă”, a completat acesta.

Consilierul Directoratului CE Oltenia susţine că pe mulţi îi deranjează pacea sindicală din companie. „Pe unii îi deranjează dialogul social existent la nivelul CE Oltenia, care în ultimii doi ani s-a transformat semnificativ. Orice lider de sindicat, mic sau mare, are acces în biroul directorului social. Acesta dialog social continuu între management şi salariaţi este de natură să asigure pacea socială, iar poate unii sunt deranjaţi”, a spus Ruşeţ.

Prezent în aceeaşi emisiune de televiziune, managerul Sorin Boza a ţinut să precizeze că politicienii nu au încercat niciodată să îi influenţeze deciziile. „Niciodată nu am simţit o presiune a factorului politic. Niciodată! Toate deciziile le luăm în Directorat, acolo eu am un singur vot din patru. Nu am simţit niciodată o presiune politică în actul de management, nici de la politicieni din plan local, nici de la cei de la Bucureşti”, a spus Boza. (A.A.)

Vizualizări: 1,549

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: