Rușeț râde de Dian Popescu: A avut o ieșire neinspirată

Ion Rușeț este amuzat de răsturnarea de situație de la vârful ALDE Gorj! Ion Iordache a preluat frâiele partidului printr-o decizie luată la nivel național. Rușeț pune totul pe seama ieșirii fostului lider Dian Popescu. Acesta a declarat public că are o relație bună cu Norica Nicolai, iar el nu și-ar fi spus ultimul cuvânt în politică.

Fost membru ALDE, Ion Rușeț crede că declarația lui Dian Popescu ar fi fost total neinspirată și așa le-a reamintit liderilor de la centru că este, în continuare, scandal la ALDE Gorj. Aceasta ar fi fost picătura care a umplut paharul. “După vreo câteva luni, a ieșit domnul Dian Popescu cu două direcții: că nu și-a spus ultimul cuvânt și că are o relație deosebită cu Norica Nicolai. Nu a trecut o săptămână și a apărut surpriza. BP a luat o decizie: a înlocuit președintele interimar. De ce o face? Ca orice Birou Politic spune că trebuie să ne pregătim pentru alegeri. Ați făcut structuri, organizații, dar la nivelul ALDE Gorj mai existau probleme. Ieșirea lui Dian Popescu s-ar putea să fi fost una neinspirată, una care să fi pus capacul și să fi zis: «Domnule, stai puțin, la Gorj nu s-a terminat scandalul!»”, crede Ion Rușeț.

Rușeț nu exclude nici posibilitatea ca Ion Iordache, acum președinte interimar, să fi pus această condiție conducerii centrale, mai ales că se apropie alegerile. „Dacă nu se termină scandalul, și-așa doamna Nicolai nu știu dacă a fost de patru ori în Gorj de când e președinte interimar, și atunci partidul a luat o decizie. Cred că domnul Iordache s-a pregătit pentru alegeri. Actuala echipă Filip – Iordache le câștiga cu brio. Acum a fost o intervenție de forță făcută de conducerea ALDE România. S-ar putea ca declarația domnului Dian să fi fost cea care a generat această intervenție. S-ar putea ca și domnul Iordache să fi amenințat că nu se mai ocupă de partid”, a concluzionat Rușeț.

Vizualizări: 1,586

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: