Liberalii gorjeni continuă să se lupte între ei

Mai este o jumătate de an până la alegerile europarlamentare, dar atacurile dintre liberalii gorjeni se acutizează, în loc să înceteze. Cei din tabăra deputatului Vîlceanu îl atacă pe primarul liberal Marcel Romanescu, dar nici acesta nu rămâne dator.

Vicepreşedintele PNL Gorj, Victor Banţa, a lansat miercuri un atac la Romanescu, spunând despre acesta că se poartă ca şi cum ar fi avocatul lui Marian Rotaru, directorul Direcţiei de Patrimoniu, demis luni printr-o hotărâre evident ilegală a Consiliului Local. Banţa a spus că, prin respectiva hotărâre, municipiul Târgu Jiu, reprezentat de 11 consilieri, îi cere primarului Romanescu să îl demită pe Rotaru. Hotărârea nu sună însă aşa, consilierii votând de fapt demiterea lui Rotaru, nu o cerere către primar să îl demită pe directorul acuzat că se poartă execrabil cu subordonaţii.

Victor Banţa a enumerat la Radio Infinit motivele pentru care Rotaru nu mai poate rămâne în funcţie, motive corecte, dar asta nu justifică în niciun fel faptul că aleşii locali au votat o hotărâre ilegală. De fapt, cei care au votat hotărârea vor doar să mintă alegătorii că au rezolvat o problemă, ei ştiind de fapt că instanţa o va anula într-un final.

Primarul Marcel Romanescu i-a transmis colegului său de partid Victor Banţa să pună mâna pe carte şi s-a arătat surprins că un fost prefect nu cunoaşte legea. (A.A.)

Vizualizări: 625

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: