S-a aflat cine va fi noul antrenor al Universităţii Craiova

Despărţirea lui Laurenţiu Reghecampf de Universitatea Craiova este iminentă după ce oltenii au dat afară staff-ul fostului antrenor. Antrenorul a renunţat la meciul de retragere, de la Cluj, al lui Adrian Mutu, pentru a se întâlni la Craiova, cu Mihai Rotaru. Unde se vor stabili termenii rezilierii contractului cu formaţia din Bănie.

Indiferent dacă cele două părţi vor cădea de acord asupra încheierii colaborării, Reghecampf nu va mai fi antrenorul Universităţii, iar locul său va fi luat de Mirel Rădoi, anunţă ProSport. Deşi acceptase rezilierea acum câteva zile, după o discuţie în Bucureşti cu Mihai Rotaru, Reghecampf şi-a făcut mai bine calculele şi se cramponează de clauza de reziliere, de 300.000 de euro, mai ales că nu are nici o altă ofertă în această perioadă. Reghecampf nu-şi mai poate continua mandatul în Bănie, ţinând cont că nu mai este dorit, şi va trebui să-şi reducă substanţial pretenţiile, altfel l-ar aştepta un sezon în nişte condiţii mult mai precare decât cele de anul trecut, la Universitatea Craiova.

Mirel Rădoi ar putea să ajungă în Bănie înainte de plecarea echipei în stagiul din Austria, programată miercuri, ori s-ar putea alătura juveților chiar în cantonamentul din zona Tirolului, a anunțat sursa citată. Fostul selecţioner al României se înţelesese cu Mihai Rotaru încă de acum un an şi jumătate pentru a prelua Universitatea Craiova, dar în cele din urmă a trebuit să-şi încheie mandatul pe banca naţionalei.

Vizualizări: 2,084

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: