S-a aprobat protestul de pe drumul județean din Brănești

Zeci de localnici din comuna Brănești și din comunele învecinate vor participa duminică, 19 martie, de la ora 12.00, la un protest inedit pe Drumul Județean 662 Capul Dealului - Bibești - Hurezani.

Protestul a fost aprobat de către Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj. Organizatorul este Petrică Ruiu, un localnic din comuna Brănești, aflat în scaunul rulant. Acesta estimează că la protest vor participa în jur de 60 de șoferi, din mai multe comune pe care drumul le străbate. Scopul protestului este atragerea atenției autorităților pentru reabilitarea acestui drum, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Gorj.

Protestatarii vor circula cu mașinile pe acest drum și vor claxona în semn de protest.

„Se circulă oribil pe acest drum. Eu am mașină nouă și am fost în service de trei ori: o dată telescopul rupt, ușa din dreapta troncănea și acum se aude un zgomot și la acumulatori“, a precizat Petrică Ruiu. Acesta a spus că Primăria Brănești a tergiversat aprobarea protestului. Petrică Ruiu a precizat că abia acum au început lucrările de reparații și că se toarnă asfalt în timp ce plouă. 

Vizualizări: 1,065

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: