S-a bătut în cuie! Cine va fi noul viceprimar la Târgu Jiu!

Primarul Marcel Romanescu a anunțat, miercuri seara, cu cine va face echipă la conducerea primăriei în următorii patru ani. Gabriel Coica, de la Pro România, va fi viceprimar la Târgu Jiu. Decizia este deja luată și bătută în cuie de ambele formațiuni. „Ca să nu o mai dăm după cireș, Gabriel Coica va fi viceprimar”, a fost anunțul edilului liberal.

Marcel Romanescu a dat cărțile pe față și a spus că singura opțiune pe care o ia în calcul este Gabriel Coica pentru al doilea post de viceprimar la Târgu Jiu. Primul va reveni tot liberalilor.

PNL va face alianță în Consiliul Local cu Pro România. „Nu există decât o singură opțiune: Pro România și, să fiu deschis pentru prima dată față de toți cei care ne urmăresc, Gabriel Coica va fi viitorul viceprimar al municipiului Târgu Jiu, ca să fie cărțile date pe față. Să nu o mai dăm după cireș. Gabriel Coica a demonstrat că poate să fie un partener corect pentru viitoarea guvernare locală de la Târgu Jiu și va fi singura mea opțiune pentru postul de viceprimar. Ca să închid orice speculație. Nu există altă variantă. Există Gabriel Coica, din partea Pro România”, a anunțat primarul Romanescu.

Aprobarea a venit și din partea lui Victor Ponta pentru alianța de la Târgu Jiu. în plus, Romanescu a dezvăluit că înțelegerea ar fi fost deja făcută încă din campania electorală. „După discuțiile pe care le-am avut cu domnul Văcaru, după discuțiile cu Gabi Coica și după confirmarea pe care organizația de la Gorj a primit-o de la nivel central, din partea domnului Ponta, lucrurile sunt bătute în cuie. Am avut o înțelegere preelectorală tot cu Pro România. Exceptând alte persoane, tot cu Gabriel Coica, am stabilit că dacă vom putea face împreună majoritate în Consiliu Local, doar PNL și Pro România, mergem pe această variantă de alianță în următorii patru ani de zile”, a mai declarat primarul, la Accent TV.

Vizualizări: 9,881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: