Weber: Vrem să obținem trei posturi de deputat și unul de senator

Alegerile parlamentare sunt din ce în ce mai aproape, iar partidele politice se pregătesc intens pentru lupta privind Parlamentul României. Liderul Partidului Social Democrat Gorj, Mihai Weber, spune că data alegerilor a rămas aceeași, 6 decembrie 2020, ci doar un număr al cazurilor extrem de mare poate schimba organizarea scrutinului.

Social democratul a spus că sunt 5 posturi de deputat și două de senator. Mihai Weber își dorește ca în urma votului acordat de cetățeni să obțină 3 mandate de deputat și unul de senator.

”Am intrat în calendarul alegerilor parlamentare. Data este stabilită, doar o evoluție total neplăcută a cazurilor de coronavirus poate amâna aceste alegeri. Ne pregătim. În câteva zile vom anunța și lista, dar vom parcurge toate etapele statutare privind lista pentru Parlamentul României. Avem o echipă pe care am conturat-o în linii mari și pe care o vom prezenta oamenilor. Cu siguranță vom obține rezultatul pe care ni-l dorim. Majoritatea punctelor propuse în 2016 au fost atinse, oamenii au văzut acest lucru. Din cele 5 posturi de deputat și 2 de senat, ne-am propus să luam 3 posturi de deputat și unul de senator. Sunt anumite criterii pe care și conducerea centrală le-a făcut publice. Fiecare candidat trebuie să aibă în spate un CV din care să rezulte ceea ce a făcut și ce-l recomandă”, a spus Mihai Weber, liderul PSD Gorj.

Vizualizări: 1,650

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: