S-a deschis Transalpina

Instituția Prefectului Gorj anunță că cea mai înaltă șosea din România, Transalpina, este deschisă circulației începând de vineri, 16 iunie. 

A mai fost o încercare de a deschide circulația pe Transalpina, la 1 iunie, însă drumul nu era pregătit, au considerat specialiștii CNAIR. 

”După ample eforturi de reabilitare și întreținere, Transalpina se prezintă acum într-o stare excelentă, fiind pregătită să ofere o experiență sigură și memorabilă. Această rețea rutieră extraordinară și de o importanță vitală pentru județul nostru se alătură din nou drumurilor deschise circulației, respectând următoarele condiții: accesul este permis între orele 8:00 - 18:00,  viteza maximă de deplasare este 30 km/h, este permis accesul autoturismelor cu masa totală maximă autorizată de 3,5 tone”, transmite Instituția Prefectului Gorj.

”Cu o istorie bogată și un peisaj desprins parcă din basme, Transalpina vă așteaptă să vă bucurați de fiecare răsfrângere a soarelui în vârfurile munților și de fiecare curbă parcursă cu admirație. Încurajăm vizitatorii să respecte regulile de circulație și să manifeste responsabilitate în timpul călătoriei lor, protejând astfel atât siguranța lor, cât și frumusețea unică a acestui traseu.

Transalpina, prin frumusețea sa sălbatică și priveliștile deosebite, va continua să ne amintească de legătura noastră cu natura și cu valorile autentice ale acestei țări.

Hai în Gorj!

Hai pe Transalpina”, este mesajul instituției.

Vizualizări: 1,032

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: