Se deschide Transalpina

Așteptarea a luat sfârșit. De mâine dimineață, se redeschide Transalpina. Anunțul a fost făcut de drumari după ce a fost efectuata, astăzi, o nouă inspecție pe cel mai înalt drum din țară. 

"Începand de mâine dimineață, 16.06.2023, ora 8⁰⁰, se deschide circulația rutieră pe DN 67C, Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului. 

 "Astăzi am verificat, împreună cu membrii comisiei, starea de viabilitate a DN 67C, sectorul cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului, în vederea deschiderii circulației rutiere. 

 Am constatat că sunt îndeplinite condițiile de circulație în siguranță și am decis ca circulația rutieră să se deschidă începând cu data de 16.06.2023, ora 8⁰⁰, în următoarele condiții:

 -accesul este permis între orele 8⁰⁰-18⁰⁰

 -viteza maximă de deplasare fiind de 30 km/,

 -se permite accesul autoturismelor cu MTMA 3,5 to",

 Vreau să-i felicit pe colegii de la SDN Târgu-Jiu, în special pe cei de la districtul Rânca, pentru efortul depus în ultima perioadă, în condiții meteo nu tocmai prielnice, pentru redeschiderea acestui sector de drum montan" declarat Directorul Regional al DRDP Craiova, Calin Cosmin Petruț, după finalizarea verificărilor.

Vizualizări: 904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: