S-a scăldat în banii unui italian, dar a ajuns la închisoare

Gorjeanca din Scoarța acuzată că a păcălit un italian cu o sumă uriașă de bani a ajuns după gratii. Ea a fost reținută pentru 24 de ore și este acuzată de înșelăciune. Cetățeanul italian spera să o ia de nevastă și i-a virat în conturi circa 800 de mii de euro, bani cu care femeia și-a deschis saloane de coafură în București sau în Dubai.

Anchetatorii au reușit să strângă toate probele care să confirme acuzațiile cetățeanului italian care i-a formulat plângere penală. Tânăra, în vârstă de 30 de ani, a fost reținută deja pentru 24 de ore și riscă să rămână mult timp în spatele gratiilor. Cu banii luați de la italian, femeia și-a deschis mai multe saloane de înfrumusețare, chiar și în Dubai.

“Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reținerea pentru 24 de ore a suspectei Mărgăian Simona Daniela, cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată cu consecințe deosebit de grave”, a transmis Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului Județean Gorj.

Tânăra este cercetată pentru faptul că, în perioada mai 2015 – septembrie 2017, în mod repetat a indus în eroare cetățeanul italian, deposedându-l pe acesta de suma de 780 de mii de euro. Potrivit procurorilor, femeia s-a folosit de “sentimentele de dragoste și pasiune dezvoltate de cetățeanul italian Francesco Thiela Alberto, în vârstă de 71 de ani”, promițându-i că se vor căsători și vor avea copii.

Francesco Thiela a venit în România să depună plângere împotriva tinerei care l-a păcălit în speranța ca ea să plătească pentru ce i-a făcut și nici să nu-i cadă în plasă alți bărbați naivi cum a fost el. „Vreau în mod deosebit ca justiția să-i dea o condamnare exemplară acestei femei și pentru a o împiedica să facă din nou o infracțiune de același gen, ceea ce sigur va face dacă nu va fi condamnată”, a mărturisit bărbatul care are acum 74 de ani.

Italianul a mai reclamat și alte persoane pe lângă femeia din Scoarța. Este vorba de mama femeii, dar și de bărbatul cu care tânăra s-a căsătorit după ce l-a părăsit pe el.

Galerie foto


Vizualizări: 46,315

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: