A furat 800 de litri de gazolină

Un tânăr de 25 de ani din comuna Bustuchin a fost reţinut şi riscă să petreacă între 3 şi 15 ani în spatele graţiilor după ce poliţiştii au găsit în portbagajul autoturismului său 800 de litri de gazolină. El este acuzat că a furat produsul petrolier de la societatea unde era angajat. Bărbatul nu are voie să părăsească domiciliul pe durata judecării.

Maşina tânărului a fost găsită de către poliţiştii Postului de Poliţie Bustuchin abandonată pe un drum din comună. Era ticsită cu bidoane cu gazolină. „Au fost găsite în interiorul autoturismului găsit abandonat, mai multe recipiente din plastic ce conţineau produs petrolier, cantitatea de aproximativ 800 litri. Poliţiştii au efectuat investigaţii şi au stabilit că autovehiculul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, aparţine lui Constantin B.C., de 25 ani, din comuna Bustuchin, judeţul Gorj, angajat al unei societăţi comerciale din Bustuchin. De asemenea, s-a stabilit că produsul petrolier a fost sustras de către Constantin B.C., chiar de la locul de muncă”, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pe 24 de ore fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, a fost prezentat Parchetului şi Judecătoriei Tg. Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă. Instanţa de judecată a deci ca acesta să nu părăsească domiciliul.

Cei 800 de litri de gazolină au fost restituiţi societăţii comerciale prejudiciate.

Vizualizări: 263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: