Mamă şi fiică, intoxicate cu ciuperci

Două femei, mamă şi fiică, au ajuns ieri de dimineaţă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Târgu Jiu intoxicate cu ciuperci. Cele două femei au venit singure la spital după ce mama fetei se simţise rău la serviciu. În prezent, starea femeilor este bună.

Femeia de 40 de ani, împreună cu fiica ei de 16 ani, au consumat ciuperci pe care aceasta le primise de la o prietenă fără să îşi dea seama că sunt otrăvitoare. Ieri, în timpul serviciului, s-a simţit rău, a vomitat şi a plecat acasă unde a găsit-o pe fiica ei în aceeaşi stare. Cele două au venit de urgenţă la spital. „Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, m-au sunat şi mi-au zis că au mâncat ciuperci şi că sunt la primiri urgenţe. Nu ştiu exact ce cantitate au mâncat. Slavă Domnului că sunt bine acum”, a declarat sora femeii.

Cele două femei sunt din Târgu Jiu şi din fericire au ajuns la timp la spital unde au fost supuse imediat unor spălături stomacale.

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu Jiu spun că starea celor două femei este stabilă şi că nu a fost nevoie de internarea lor. „Am primit două femei, mamă şi fiică, care au suferit o intoxicaţie cu ciuperci. Li s-au făcut spălături stomacale şi acum se simt bine. Sunt sub observaţie”, a declarat Liliana Crăciun, medic la UPU.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: