S-au trezit prea târziu să câştige

Fotbaliştii de la Pandurii au reuşit astăzi să obţină prima victorie în deplasare din acest sezon. Gorjenii au învins la limită, cu 1-0, pe retrogradata Unirea Alba Iulia, după un meci în care atacanţii trimişi pe teren de antrenorul Florin Bejinaru s-au chinuit în zadar să înscrie, Tilincă şi Stromajer trecându-şi în cont doar ratări.

Prima ratare i-a aparţinut lui Păcurar care a trimis alături de poartă dintr-o lovitură liberă. Mijlocaşul nu a rezistat pe teren întregul meci fiind înlocuit pe finalul reprizei a doua după ce a mai executat o lovitură liberă dar tot făr rezultata. Tilincă şi-a trecut în cont cea mai mare ratare a primei reprize când a ajuns în faţa porţii, dar de acolo s-a îndepărtat şi a ieşit din careu în loc să şuteze la poartă.

Veljcovic şi Jovanovic au pus în pericol şi ei poarta lui Mingote dar apărarea pandurilor a funcţionat destul de bine. Pe finalul primei reprize Tilincă s-a jucat din nou cu nervii bănci tehnice când a primit în faţa porţii goale dar nu a putut şuta fiind deposedat de adversari.

Partea a doua a meciului a început tot cu o mare ratare a lui Tilincă care a trimis cu capul din faţa porţii portarul respingând în corner, după doar un minut şutând pe lângă poartă. După alte două ratări semnate Stromajer şi Tilincă, Cardoso a plecat în atac şi a reuşit să înscrie în minutul 60.

Supărat că ofensiva echipei sale nu reuşea să marcheze, fundaşul brazilian a luat o fază pe cont propriu, a driblat tot ce a întâlnit până în careul advers şi a şutat la colţul lung reuşind singurul gol al meciului şi al doilea său gol la Pandurii din acest sezon. În minutul 77 Tilincă a reuşit şi el să înscrie dar din poziţie de ofsaid, golul fiind anulat.
Astfel, Panduri au reuşit o victorie în deplasare şi cea de-a doua victorie din acest retur, dar punctele nu le-au fost de folos în lupta pentru evitarea retrogradării.

Unirea Alba Iulia – Pandurii Târgu Jiu 0-1 (0-0)
Stadion “Cetate”, Alba Iulia, spectatori: 2000
A marcat: Cardoso (min. 60)
Unirea: Lasc – S. Rădoi (min. 86 Poverlovic), Sousa, Vujadinovic, Bucurică (min. 44 Vitinha) – Stanciu, Selagea (min. 73 R. Stancu), Olah, C. Cristea – Veljovic, Jovanovic. Antrenor: Blaz Sliskovic
Pandurii: Mingote – Popete, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso – Tremonti (min. 76 Pleaşcă), Orac, Păcurar (min. 68 Vranjes), Grecu – Stromajer, Tilincă (min. 87 Nalaţi). Antrenor: Florin Bejinaru.
Cartonaşe galbene: C. Cristea (min. 81) / Tremonti (min. 64), Tilincă (min. 87),Popete (min. 80), Mingote (min. 90+3)
Arbitri: Radu Petrescu – Aurel Oniţă, Adrian Vidan.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: