Sală de sport de două milioane de euro într-o comună din Gorj

Comuna Bălănești se va mândri cu o sală de sport modernă realizată prin Compania Națională de Investiții. Valoarea proiectului este de 2.000.000 de euro, iar acum este în faza de licitație. Cel mai probabil, până la toamnă investiția va fi finalizată.

Sala de sport va avea o capacitate de 120 de locuri și va fi construită la Școala Voiteștii din Vale. În acest moment, comuna Bălănești nu are o astfel de sală. ”Vreau să vă spun că la Compania Națională de Investiții proiectul este în faza de licitație și în scurt timp încep lucrările. Noi nu avem în comună un teren de sport sau o sală și de aceea mi-am dorit foarte mult să am o investiție de acest gen în localitate. Trebuie să canalizăm tinerii spre sport. Valoarea investiției este de 2.000.000 de euro”, a precizat Ovidiu Pungan, primarul din Bălănești.

Autoritățile locale din Bălănești nu se opresc aici cu investițiile în educație. ”Prin POR am obținut o finanțare pentru reabilitarea și dotarea în totalitate a școlii din Voiteștii din Vale, acolo unde se va face și sala de sport și în felul acesta putem spune că avem o școală la standarde europene. Intenția mea este ca pe viitor să facem și o grădiniță cu program prelungit, dar și un after school. Să vedem ce surse de finanțare identificăm”, a mai spus primarul din Bălănești.

Vizualizări: 1,969

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: