Caută o firmă de catering pentru mâncarea bolnavilor

Spitalul din orașul Bumbești-Jiu organizează o procedură simplificată pentru achiziția de servicii de preparare și livrare mâncare pentru pacienții internați în unitatea medicală.

Valoarea minimă estimată este de 182.940 lei, fără TVA, pentru 18.680 de meniuri împărțite în perioada 1 mai – 31 decembrie. În schimb, valoarea maximă a contractului este estimată la 274.410 lei, fără TVA, pentru un număr de 28.020 de meniuri, aferente perioadei 1 mai 2020 – 30 aprilie 2021.

Numărul de meniuri zilnice diferă în funcție de numărul bolnavilor internați și de afecțiunile acestora. Un meniu conține trei mese: mic dejun, prânz și cina, plus eventuale suplimente, dacă acestea sunt prevăzute de regimul dietetic.

Spitalul Orășenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu” Bumbești-Jiu este împărțit în cinci secții, având un număr total de 112 paturi. Sunt câte 25 de paturi pentru secțiile chirurgie generală, medicină internă, neurologie și obstetrică-ginecologie și alte 12 paturi pentru secția pediatrie.

Spitalul nu mai are amenajat un spațiu pentru prepararea hranei pentru pacienții internați și medicii de gardă. Din 2013, serviciul de asigurare a hranei bolnavilor a fost externalizat către o firmă de profil.

Vizualizări: 1,976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: