Novaci: Bloc de locuințe de serviciu pentru medici și profesori

Medicii și profesorii din orașul gorjean Novaci ar putea primi locuință de serviciu. Autoritățile sunt în plin șantier. Ridică un bloc cu 20 de unități locative. Lucrările s-ar putea încheia chiar în acest an, iar apartamentele ar putea fi repartizate în primăvara anului viitor.

Blocul ANL va fi ridicat în apropierea Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci. Lucrările au demarat deja. Constructorii lucrează acum la fundație.

Primarul din Novaci, Dumitru Leuștean, s-a declarat optimist în privința finalizării lucrărilor. “Au început lucrările, în perioada sezonului rece a trebuit să întrerupem. Suntem acum la stadiul de fundație, se pregătesc armăturile și constructorul este ambițios. Am stat de vorbă cu el și anul acesta putem ajunge mai devreme la stadiul final”, a explicat primarul din Novaci, la Accent TV.

Lucrarea este finanțată prin Agenția Națională pentru Locuințe. Blocul va avea 10 apartamente cu două camere, cinci apartamente cu trei camere și cinci garsoniere. Locuințele vor fi destinate medicilor și profesorilor care lucrează în orașul Novaci pentru a-i scăpa de corvoada navetei zilnice și pentru a-i încuraja să profeseze în orașul de sub munte. 

Vizualizări: 1,207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: