Sală de sport începută, dar neterminată. Constructorul a refuzat să mai lucreze! 

A abandonat lucrarea din cauza prețurilor care au explodat! Constructorul care primise o lucrare în comuna Bălănești a dat bir cu fugiții. El trebuia să realizeze o sală de sport, dar lucrările s-au oprit când proiectul era realizat doar în proporție de 20-30%. De vină, susține primarul localității, sunt scumpirile din ultima perioadă.  


 


 


Pentru ca elevii să beneficieze, cândva, de sală de sport modernă, s-au căutat și s-au găsit soluții salvatoare. Rămâne de văzut și cât de repede vor fi puse în practică.  


„Foarte greu mai găsești oameni serioși care să își ducă lucrările la bun sfârșit. Noi am rămas cu sala de sport neterminată. Copiii ar fi trebuit să beneficieze încă de la finalul anului trecut de acest proiect, dar nu s-a putut. Constructorul a refuzat să mai lucreze din cauza prețurilor materialelor, care au crescut foarte mult. În special la fier, este o diferență foarte mare. Pentru a finaliza lucrările a fost nevoie să ne adresăm Companiei Naționale de Investiții, să aloce mai mulți bani pentru sala de sport din Bălănești”, a spus primarul Ovidiu Pungan.


Acesta nu este un caz singular. Mulți primari din Gorj au proiecte începute și neterminate din cauză că firmele care au câștigat licitațiile au refuzat că mai facă aceleași lucrări, dar pe bani mai mulți.

Vizualizări: 3,311

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: