Craterul dintr-un drum județean, semnalizat cu crengi de copaci

Temperaturile caniculare au făcut ca o porțiune din drumul județean DJ663A să cedeze. S-a întâmplat în comuna Dănești, între satele Botorogi și Văcarea. Până când autoritățile îl vor repara, localnicii au semnalizat pericolul cu ramuri de copaci, înfipte în crăpăturile din asfalt.

Drumul județean DJ 663A este într-o stare deplorabilă de mai mult timp, însă în ultima vreme, unele porțiuni au devenit reale pericole pentru șoferi. O dovedesc câteva fotografii făcute de locuitorii din comuna Dănești. Oamenii susțin că drumul a devenit dificil de tranzitat, dar că problema este veche, iar intervenția autorităților se lasă așteptată.

"Aceste plăci ridicate sunt așa de cel puțin un an de zile numai că între timp s-au degradat mai rău", este mesajul unui cetățean pe Facebook. 

"E veche și cunoscută problema acestui drum. Păcat ca nu se iau masuri. E tare neplăcut să "zbori" cu mașina peste așa ceva", a scris altcineva.

În cel mai recent crater format în mijlocul drumului, oamenii au înfipt crengi de copaci pentru a semnaliza pericolul.

În același timp, autoritățile locale, ocupate cu petrecerile organizate pentru a marca "Zilele Comunei Dănești", s-au rezumat la a posta un mesaj pe pagina de Facebook a localității. Acestea dau asigurări, din nou, că drumul va fi reabilitat în curând.

"ATENȚIE !!! Conducătorii auto ce tranzitează drumul județean DJ663A Botorogi -Văcarea, sunt rugați să circule cu prudență deoarece plăcile de beton s-au ridicat și spart datorită caniculei existând RISC RIDICAT DE ACCIDENTE. Situația a fost sesizată conducerii Consiliului Județean și urmează să fie remediată în cel mai scurt timp. Vă mulțumim pentru înțelegere!", au scris autoitățile. 

Galerie foto





Vizualizări: 1,305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: