Sală de sport modernă la Rovinari. Primar: E important să încurajăm sportul

Autorităţile locale din Rovinari au inaugurat vineri o sală de sport modernă. „Este o investiţie de 300.000 lei, fonduri proprii”, a spus primarul Robert Filip, care a precizat că sala de sport arăta dezastruos şi elevii nu puteau desfăşura activităţi sportive în acest loc.

„După noi, cea mai nouă şi cea mai frumoasă din judeţ, că fiecare se mândreşte cu lucrurile din oraşul lui. Era nevoie de această sală, era o sală în care condiţiile erau mizerabile, nu puteau desfăşura copiii activitate acolo. Acum avem o sală curată, nouă, încălzită, cu dotările necesare. Sperăm ca profesorii şi copiii să o întreţină şi să se bucure de ea”, a spus primarul Robert Filip, care a precizat că este important pentru autorităţile locale să încurajeze sportul şi să stimuleze copiii să facă mişcare. Directorul Şcolii Gimnaziale nr.1 din Rovinari, Vasile Pecingină, s-a bucurat că acum elevii vor avea unde să-şi desfăşoare orele de sport la iarnă. „Este unul din obiectivele pe care ni le-am propus de foarte mult timp, vine într-un moment potrivit, având în vedere că va veni sezonul rece şi locul orelor de sport este în această sală. Mă bucur că ne vom putea păstra în continuare reputaţia de primă şcoală a oraşului Rovinari”, a spus directorul şcolii, Vasile Pecingină.

Elevii sunt cei mai fericiţi de această nouă investiţie de la Rovinari. „Înainte era murdară rău, parchetul sărit, nu prea aveai spaţiu unde să jucăm, era igrasie, chiar îmi place ce a ieşit”, au spus elevii şcolii.

Vizualizări: 737

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: