Horoscop

Valabil pe 30 august

Berbec: Se poate să fie o zi specială, să primiți felicitări, cadouri, să reapară cineva după o lungă absență. Prezența cuiva o să vă aducă un plus de optimism, o să schimbați idei, chiar și de afaceri și o să vă treziți cu o nouă viziune despre cum să faceți rost de bani.

Taur: O să le faceți o surpriză copiilor care-și doreau de la-nceputul vacanței o ieșire la malul marii sau o distracție într-un parc de agrement. O să aveți inspirație, poate puneți în aplicare o idee și care să v-aducă și bani, că o să valorificați produsele pe care le veți lucra. 

Gemeni: O apariție - surpriză - e cineva care vă face ochi dulci și o să vă meargă direct la inima mesajul afectiv. Vi se oferă șansa de a lua la reducere niște piese de mobilier sau poate aparatură electrocasnică, gadgeturi atât pentru voi, cât și pentru cei mici.


Rac: Poate le faceți o vizită fraților, surorilor, să strângeți rândurile că vin evenimente de familie în care-o să vă implicați cu toții. Poate vă pregătiți de o excursie și ați putea lua și laptopul să mai scrieți ceva, mai o teleconferință pentru serviciu, ca să mai respirați și alt aer.


Leu: Sunt niște prieteni care v-au dus dorul și insistă să vă vedeți - la voi, la ei, numai să refaceți grupul că le-ați lipsit. Vin de undeva niște bani - poate fi și o mărire de salariu, dar și o sumă provenită din colaborări sau din banii pe care i-ați împrumutat unor oameni și ei vi-i dau înapoi. 

Fecioară: Poate veți semna niște contracte de colaborare și o să aveți parte de câștiguri consistente, că dați de oameni cu bani. O să puteți face rost de bani în plus și multe dintre lucrurile pe care nu vi le permiteati or să fie accesibile, să vă mai satisfaceți unele mici, plăceri.

Balanță: Revine cineva care-așteaptă un semn de viață de la voi și n-o să lăsăți să treacă această șansă de relație pe lângă voi dacă sunteți singuri. E cineva care vă dă de ceva timp târcoale și o să vă bucure atenția pe care-o veți primi, dar răspunsul afectiv nu-l veți da imediat - așteptați sa se decanteze ce simțiți.

Scorpion: E lume în jur care vrea să petreceți un timp împreună că aveți gusturi comune, împărtășiți același hobby. Vin bani de la serviciu și o s-aveți să vă puteți mișca, poate plecați în weekend pe undeva și o să vă descurcați din punct de vedere financiar.

Săgetător: Poate strângeți grupul de prieteni să plecați pe undeva, dacă v-au mai rămas zile de concediu, și pot și ceilalți odată cu voi. Poate abia acum o să conteze în ochii șefilor ce ați lucrat și o să luați o primă, un soi de recompensă care să v-ajute să mergeți mai departe cu proiectul respectiv.

Capricorn: Va invită cineva să-i faceți o vizită în alt oraș și vă duceți în weekend ca să mai rămâneți câteva zile sau măcar încă o zi. Puteți rezolva chestiuni mai vechi și vă primiți și banii pentru ce-ați muncit, poate-ați investit din propriul buzunar și trebuie să vă recăpătați la un moment dat, banii.

Vărsător: Poate se-anunță cineva care e în trecere prin oraș și o să petreceți câteva ore împreună, luați masa la un restaurant sau vă duceți la un shoping. O să recuperați acei bani pe care nu credeați c-o să-i mai vedeți și vă puteți repezi la munte sau la malul marii să scăpați de stresul de toate zilele.

Pești: Lumea vă curtează și o să vî complăceți în situația asta că nu vi se-ntâmplă prea des și o să răspundeți cu un gest, o vorbă. Se observă bani, posibile cheltuieli și planuri de weekend, că poate vă invită cineva la masă, într-o excursie și o să vă prindă bine să ieșiți din casă.

Vizualizări: 787

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: