Sală de sport nouă într-o comună din Gorj

Compania Naţională de Investiţii (CNI) a scos la licitaţie proiectarea, execuţia şi asistenţa tehnică din partea proiectantului pentru o sală de sport cu tribune de 180 de locuri în comuna Danesti, județul Gorj, valoarea totală a investiţiei fiind estimată la 7.704.154 lei fără TVA.

Potrivit anunţului postat pe portalul de licitații publice,  sala de sport ce urmează a se construi la Dănești va fi realizată cu fondurile CNI, autoritatea locală urmând să o primească în administrare la final.

Potrivit autoritătii locale, sala de sport din Comuna Dănești, comună cu peste 3.750 de locuitori, va fi construită în curtea Şcolii  Gimnaziale nr. 1, la solicitarea Consiliului Local Dănești,  care a pus  deja la dispoziţia CNI un teren de 3.500 de metri pătraţi.

Investitia a demarat, fiind în faza de licitație,  criteriul de atribuire a contractului este “preţul cel mai scăzut”, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 20 februarie 2020.

Termenul de elaborare a serviciilor de proiectare este de 1,5 luni si termenul de executie al lucrarilor propriu-zise  va fi de maxim 10,5 luni, anunță Primăria Dănești.

Vizualizări: 2,464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: