Salariat din Turceni, lovit de locomotivă

Bărbatul de 62 de ani lovit de o locomotivă luni seara în statia CFR Turceni este angajatul unei firme care prestează servicii pentru Complexul Energetic Oltenia, la termocentrala din localitate. Acesta a fost dus la spital cu multiple leziuni.

"Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiști, s-a stabilit faptul ca, un conducător al unei locomotive izolate, în timp ce efectua manevre de regarare la linia de cale ferata, a surprins în gabaritul liniei și lovit o persoana de 62 de ani, din Grozești, judet Mehedinți, lucrător în cadrul Termocentralei Turceni. Victima a suferit leziuni, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", arată IPJ Gorj.

De fapt, bărbatul este manevrant vagoane la Minprest Serv SA, societate care aparține CE Oltenia. Acesta a fost transportat la spitalul din Craiova.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă. (A.A.)

Vizualizări: 2,431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: