Salariata TESA Florina Niţoi a scăpat de trecerea în producţie

Scandalul dintre directorul Carierei Lupoaia şi subordonata sa, inspectorul de resurse umane Florina Niţoi, pare să fie terminat. Mai mult, directorul Constantin David a îngropat securea războiului şi nici nu se mai gândeşte să o dea în judecată aşa cum anunţase iniţial. Până una-alta, femeia rămâne pe funcţie şi nu va ajunge în producţie, cel puţin deocamdată, asta pentru că procesul de reorganizare a personalului TESA din cadrul CE Oltenia nu este nici pe departe finalizat.

După scandalul iscat între cei doi, după ce Florina Niţoi l-a acuzat pe şeful său că a insultat-o când nu a dorit să-şi predea activitatea pentru a fi trimisă pe un post din producţie, au trebuit să dea explicaţii conducerii Diviziei Miniere. Poate că Daniel Antonie, directorul diviziei, a reuşit să-i împace pe ce doi sau poate că, în perioada aceasta, în care toţi angajaţii carierei se află în şomaj tehnic, au avut timp să reflecteze astfel încât să dea uitării întreaga poveste. Constantin David, directorul carierei Lupoaia, spune că a renunţat la ideea de a o acţiona în instanţă pe Florina Niţoi pentru calomnii, aşa cum anunţase după scandal. „A fost un foc de paie. Eu nu am discutat problemele astea, ea a discutat (n.red. despre acţionarea în instanţă). Sunt chestii trecătoare şi nu se pun la suflet. Nu a fost mutată în producţie, deocamdată se mai lucrează la partea de reorganizare”, a spus directorul Constantin David, după ce la începutul lunii declara „o să o dau în judecată pentru calomniile aduse la adresa mea”.

De cealaltă parte, Florina Niţoi a intrat în silenzio stampa. Nu vrea să mai discute pe această temă, ceea ce înseamnă că s-a ajuns la o înţelegere între cei doi. “Aţi văzut ce a ieşit, vrei să faci ceva bine şi de fapt a ieşit ceva foarte rău. Momentan mă abţin şi nici nu pot să vorbesc. Nu era vorba de faptul că eram trecută pe producţie, era vorba de nişte lucrări de predat. Nu vreau să comentez deocamdată”, a spus Florina Niţoi.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: