MedservMin va angaja 27 de persoane anul acesta

După modelul Minprest Serv Rovinari, şi MedservMin a încercat să suplimenteze personalul din unitate printr-un memorandum, documentul fiind suspus ieri spre aprobare în şedinţa de Guvern. Este vorba de o creştere a numărului de angajaţi cu 27 de persoane, însă o parte din angajări s-au făcut deja, conform spuselor directorului general, Valentin Mogoe. Cadrele medicale ale CE Oltenia nu au fost însă cuprinse în noua organigramă.

Conform conducerii MedservMin, aprobarea memorandumului precede aprobarea bugetului pentru anul în curs al unităţii. Guvernanţii au aprobat memorandumul cu tema „ numărul de personal prognozat la finele anului 2014 în condiţiile extinderii activităţii la S.C. Medserv Min S.A”, care prevede majorarea numărului de personal pentru anul 2014, cu 27 de persoane. Totuşi, Valentin Mogoe spune că s-a procedat deja la angajări pe anumite sectoare de activitate, pentru că au fost achiziţionate noi salvări. „E chestia de personal, ceea ce am prevăzut acum faţă de anul trecut, am avut ambulanţieri noi pe care i-am angajat având două ambulanţe. (...) Diferenţa este de vreo 20 şi ceva de oameni. Noua organigramă va cuprinde 134 de angajaţi. Ce va fi în continuare în funcţie de ce vom face şi noi vis-a-vis de deschiderea activităţilor către terţi, dacă reuşim să mai facem un cabinet medical în Rânca. În organigrama de anul trecut erau 116 persoane”,  a spus Valentin Mogoe, directorul general al MedservMin.

În altă ordine de idei, alte 35 de cadre medicale ale CE Oltenia de la termocentrale trebuiau să fie transferate la MedservMin, lucru care nu s-a întâmplat. Se punea în discuţie transferul unor medici, asistenţi şi ambulanţieri. Valentin Mogoe spune că aceştia nu au fost luaţi în calcul la întocmirea memorandumului. „Încă nu au fost încadrate, nu e hotărâre luată în cadrul CEO. Nu au fost prevăzuţi în memorandum, urmează un nou memorandum, dacă vor trece. Nu puteam să-i trec în memorandum pentru că nu există un document care să ateste venirea lor la noi”, a precizat Valentin Mogoe.

MedservMin prestează activitate în cea mai mare parte pentru Complexul Energetic Oltenia care este şi acţionarul  majoritar al acestei societăţi.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: