Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Salată orientală, perfectă în orice sezon

O salată sățioasă și ușor de preparat în orice sezon este salata orientală. Rețeta este una simplă și gustoasă pentru care găsiți oricând ingrediente proaspete sau conservate.

Salata orientală din cartofi poate conține diferite legume dar nu lipsesc din această rețetă ceapa, castraveții și ardeii.

Ingrediente:

– 8 cartofi mari

– o conservă de ciuperci

– 2-3 cepe roșii

– 3 gogoșari

– 3 castraveți muraţi

– 150 de grame de măsline fără sâmburi

– o lingură de muștar

– 3 linguri de oțet

– 5 linguri de ulei

Mod de preparare: Se curăță cartofii de coajă, după care se spală bine și se pun la fiert în apă cu puțina sare. Ciupercile se scot din conservă și se pun la scurs, în timp ce ceapa se taie solzișori. Gogosarii trebuie și ei tăiați mărunt, la fel și castraveţii, pe care ii tăiem rondele.

Adaugăm într-un bol uleiul, oțetul, muștarul, sarea și piperul și se amestecă bine. Punem apoi și ciupercile în bol și amestecăm iar. După ce s-au fiert cartofii, îi scoatem și îi lăsăm să se răcească, pentru a rămâne tari atunci când îi amestecăm în salată.

Cartofii se taie în cubulețe potrivite și ăi amestecăm cu restul legumelor și cu compoziția ciupercilor. Se serveşte rece, după ce a stat, în prealabil, la frigider timp de 10-20 de minute.

Vizualizări: 1,425

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: