Tragedie în fotbal. Un copil a murit la antrenament

Fotbalul românesc este zguduit de o nouă veste tragică după ce un junior de 12 ani a decedat pe teren. Federația Română de Fotbal a anunțat în cursul zilei de miercuri că a fost înștiințată cu privire la decesul unui copil legitimat la echipa U12 SC Loki.

Aron Timar se pregătea alături de colegii săi pentru debutul în Cupa Satelor, cea mai nouă competiție înființată de FRF. La finalul antrenamentului a acuzat o stare de rău și nu a mai putut fi salvat de echipajul medical sosit la fața locului. „Federația Română de Fotbal a aflat cu tristețe de tragicul incident petrecut pe data de 3 noiembrie 2022, în județul Harghita. Aron Timar, un copil de 12 ani legitimat la echipa Under 12 Loki SC, formație ce urma să participe în Cupa Satelor, a decedat după ce i s-a făcut rău la finalul unui antrenament. Ambulanța care a venit la fața locului nu l-a mai putut salva. FRF regretă dispariția lui Aron Timar și transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților!”, a transmis Federația Română de Fotbal prin intermediul unui comunicat de presă.

Dedicată copiilor U13 din satele și comunele României, competiția Cupa Satelor debutează la 1 octombrie și este organizată în parteneriat cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

Vizualizări: 988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: