Junioarele Under 14 ani vor să se califice la turneul semifinal

Junioarele Under 14 ani ale CSM Târgu Jiu vor lua parte în week-end la un turneu care are loc la Sântandrei, în județul Bihor, în perioada 5-6 noiembrie. Echipa U14 a CSM Târgu Jiu este pregătită de antrenorul Laurențiu Răuț și are ca obiectiv calificarea la turneul semifinal.

La Sântandrei, în județul Bihor, au loc meciurile din cadrul Turneului 1 din Grupa B a campionatului de junioare U 14 ani. Din grupa în care a fost repartizată echipa de junioare a CSM Târgu Jiu mai fac parte ACS Rookies Oradea, CN Mihai Eminescu Oradea și AS BC Valbon Arad.

Obiectivul echipei CSM Târgu Jiu este să continue parcursul excelent din prima fază a campionatului în care a înregistrat patru victorii consecutive după ce a câștigat de o manieră categorică toate meciurile din prima fază a competiției. CSM Târgu Jiu s-a calificat de pe primul loc în fază a II-a a Campionatului Național U14. Următorul obiectiv al echipei este calificarea la turneul semifinal iar antrenorul Laurențiu Răuț este convins că echipa sa va reuși calificarea în următoarea fază a campionatului. ”Va fi un turneu foarte important pentru echipa noastră. Pe de o parte, pentru că vom întâlni echipa din Oradea, ACS Rookies, medaliată cu bronz la ultimul turneu final, și cu această ocazie vom putea vedea la ce nivel suntem în acest moment, iar  pe de altă parte, turneul este important și prin prisma obiectivului nostru. Pentru noi, obiectivul următor este calificarea la turneul semifinal. Eu am încredere în echipă și sunt sigur că vom reuși să ne calificăm”, a spus Laurențiu Răuț pentru site-ul oficial al CSM Târgu Jiu.

În Faza a doua se vor disputa patru turnee, două în luna noiembrie şi două în luna decembrie, iar primele 3 clasate în grupă vor merge la turneul semifinal.

Vizualizări: 240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: