Cum poate scăpa Universitatea Craiova de un sezon mediocru

Mirel Rădoi a făcut calculele pentru calificarea Universității Craiova în play-off. Antrenorul crede că formația olteană va fi sigură de un loc între primele șase doar dacă va mai acumula 25 de puncte.

Oltenii speră că continue seria bună, de trei victorii consecutive în campionat și patru în toate competițiile. Universitatea Craiova primește vizita celor de la Universitatea Cluj, sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 21:00, într-o partidă care va conta pentru runda a 17-a a Superligii.

U Cluj este pe val în urma victoriei mari cu FCSB, și, în aceste context, Mirel Rădoi își calculează șansele pentru asaltul la play-off.

Universitatea Craiova a urcat pe locul 4 în campionat, cu 27 de puncte strânse după 15 meciuri jucate. Oltenii sunt la 10 pași în urma liderului Farul Constanța, iar Mirel Rădoi crede că echipa sa este în continuare expusă riscului de a rata zona de play-off.

Fostul selecționer spune că va fi liniștit doar cu 25 de puncte adunate în ultimele 15 meciuri din sezonul regulat. „Noi calculăm în momentul de faţă să mai acumulăm încă 25 de puncte. Pentru că împreună cu cele pe care le avem azi (n.r. – 27), atunci vom fi matematic în play-off. Eu spun că vom fi 100% acolo cu încă 25 de puncte”, a declarat Mirel Rădoi, la conferința de presă.

Universitatea Craiova – U Cluj  este programat sâmbătă, 5 noiembrie, de la 21:00.

Vizualizări: 531

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: