Șase ani de pușcărie pentru un pumn

Un bărbat din comuna Văgiulești a fost rejudecat și condamnat la 6 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. Victima sa, un vecin, a murit pe patul de spital din Craiova.
Conflictul a avut loc în seara zilei de 6 octombrie 2019.

Ionuț a primit un pumn în față, s-a dezechilibrat, iar, în cădere, s-a lovit la cap și a leșinat. A fost dus la spitalul din Motru, apoi la Craiova. După o săptămână de comă, Ionuț a murit. Avea doar 27 de ani și un copil în grijă.

Gabriel Viorel Neghină și-a recunoscut fapta, fiind condamnat, în primă instanță, la 7 ani de închisoare, însă Curtea de Apel Craiova a desființat sentința și a dispus rejudecarea dosarului.
„Admite cererea formulată de inculpatul Neghină Gabriel Viorel privind judecarea cauzei potrivit principiului recunoașterii învinuirii. În baza art. 195 C.pen. cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. condamnă inculpatul Neghină Gabriel Viorel la 6 ani închisoare”, a decis marți, 28 decembrie, Tribunalul Gorj.

La fel ca data trecută, instanța a decis ca rudele tânărului decedat să primească despăgubiri morale de 500.000 lei și 20.000 de lei - despăgubiri materiale.

Sentința Tribunalului Gorj nu este definitivă.

Vizualizări: 9,059

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: