Stă în arest la domiciliu, de Crăciun

Fiul președintei Judecătoriei Novaci, Mihai Dafinescu, condamnat în primă instanță la 4 ani, 6 luni și 20 zile închisoare, pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, va petrece Crăciunul în casă, în arest la domiciliu.

„Menţine măsura arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpatul Dafinescu Mihai. Modifică conţinutul măsurii preventive a arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpatul Dafinescu Mihai prin încheierea nr. 92/02.04.2021, pronunţată în dosarul nr. 238/215/2021/a1.5 al Tribunalului Dolj, în sensul că înlocuieşte obligaţia de a nu părăsi imobilul situat în comuna .......... cu obligaţia de a nu părăsi imobilul situat în oraşul ........ Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică de la 24 decembrie 2021”, a decis Curtea de Apel Craiova.

Tânărul a fost condamnat în luna noiembrie și a contestat decizia judecătorilor din Craiova. Anul trecut, în august, Mihai Dafinescu a lovit mortal cu mașina o femeie de 52 de ani din Novaci, care se întorcea acasă de la muncă, însoțită de fiul ei adolescent. Fiul judecătoarei a fugit de la locul accidentul și s-a predat a doua zi la poliție.

Vizualizări: 5,561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: